Αχνιστό ψωμάκι με μυρωδάτο θυμάρι: Μια τέλεια συνταγή σε 3 απλές κινήσεις!

Αχνιστό ψωμάκι με μυρωδάτο θυμάρι: Μια τέλεια συνταγή σε 3 απλές κινήσεις!

Δεν χρειάζεται καν να ζυμώσετε!

Αντί για έτοιμο ψωμί από τον φούρνο, φτιάξτε το δικό σας, εναλλακτικό ψωμάκι, με μια ζύμη για πίτσα και μερικά αγνά, απλά υλικά που έχετε ήδη στο ντουλάπι της κουζίνας σας. Θα τους αφήσετε όλους άφωνους (και μπουκωμένους)!

Υλικά
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. αποξηραμένο θυμάρι
1/2 κ.γ. χοντρό αλάτι
Λίγο πιπέρι
Μια ζύμη για πίτσα καταψυγμένη

Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το λάδι, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι.
2. Απλώστε τη ζύμη της πίτσας σε ένα ταψί. Αλείψτε με λίγο λάδι.
3. Ψήστε τη σε μέτρια φωτιά στο γκριλ περίπου 3 λεπτά από τη κάθε πλευρά μέχρι να φουσκώσει λίγο και να γίνει τραγανή. Βγάλτε τη από το φούρνο και ρίξτε από πάνω το μείγμα από το μπολ. Κόψτε σε λωρίδες και σερβίρετε.