Άκης Πετρετζίκης: Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδα-μέλι
Ένα ιδιαίτερο πιάτο για το Κυριακάτικο τραπέζι.
Υλικά:
200 γρ. ρύζι μπασμάτι
400 γρ. νερό
5 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
3 φύλλα φασκόμηλου
1 κιλό φιλέτο στήθος κοτόπουλου
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι
50 γρ. κρασί λευκό
80 γρ. μουστάρδα
100 γρ. νερό
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1 κ.σ. ρίγανη
1 κύβο κότας
2 κ.σ. μέλι
Για το σερβίρισμα
ρίγανη
ελαιόλαδο
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com