Δροσερή σαλάτα με κομμάτια χοιρινού και μαρμελάδα
Δώστε γεύση στη σαλάτα σας με αυτή τη γρήγορη, θρεπτική και δροσερή συνταγή.
Υλικά
Πράσινη σαλάτα
1 καπνιστή μπριζόλα (τη βρίσκετε σε όλα τα delicatessen)
Μαρμελάδα ροδάκινο
Έτοιμη σάλτσα μέλι-μουστάρδα
Κύβους τυριού έμμενταλ
Εκτέλεση
1. Τοποθετήστε τη σαλάτα σε ένα μπολ.
2. Με ένα πινέλο ή ένα κουτάλι «βουρτσίστε» τη μπριζόλα με μαρμελάδα.
3. Ψήστε τη στο grill για 8 περίπου λεπτά μέχρι να ζεσταθεί καλά, γυρνώντας τη μια φορά και φροντίζοντας να τη ξαναβουρτσίσετε με μαρμελάδα αν χρειαστεί.
4. Όταν ψηθεί η μπριζόλα, κόψτε τη σε κύβους και ανακατέψτε τη με τη σάλτσα και το τυρί.
5. Προσθέστε το μίγμα στο μπολ με τη σαλάτα και απολαύστε.