Άκης Πετρετζίκης: Κορμός με πραλίνα σοκολάτας

Το πιο σοκολατένιο γλύκισμα.

Για το παντεσπάνι
1 κ.γ. βούτυρο, για το άλειμμα της λαδόκολλας
60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
30 γρ. κακάο, + έξτρα για το πασπάλισμα της λαδόκολλας
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. καφέ, στιγμιαίο, σε σκόνη
4 αβγά, μέτρια
130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 κ.σ. ηλιέλαιο
Για τη γέμιση
340 γρ. πραλίνα φουντουκιού σοκολάτας
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης