Τα πιο εύκολα και λαχταριστά φιλέτα ψαριού σε 3 βήματα
Φάτε μάτια ψάρια!
Αν αγαπάτε τα ψάρια, αλλά βαριέστε να τηγανίζετε ή να τα ψήνετε στη σχάρα δοκιμάστε αυτή τη συνταγή, που εκτός των άλλων θα σας «λερώσει» ελάχιστα την κουζίνα.
Υλικά
2 φρέσκα λευκά φιλέτα ψαριών
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
1 λεμόνι
Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
1. Αλείψτε τα ψάρια με το λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
2. Κόψτε το λεμόνι σε φέτες και βάλτε το πάνω στα ψάρια.
3. Τυλίξτε τα ψάρια σε αλουμινόχαρτο και ψήστε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.