Άκης Πετρετζίκης: Νιόκι ογκρατέν με μπρόκολο και σπανάκι
Ιδανικό για το τραπέζι της Κυριακής.
Υλικά: 3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ξερό
2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
350 γρ. γάλα
200 γρ. σπανάκι
250 γρ. μπρόκολο
100 γρ. τυρί κρέμα
3-4 φύλλα δυόσμου
4-5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι
600 γρ. σπιτικά νιόκι
50 γρ. παρμεζάνα
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com