Άκης Πετρετζίκης: Παγωτό toffee

Η απόλυτη συνταγή του καλοκαιριού.

Υλικά: Για την toffee σος
1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35%
500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική


Για το παγωτό
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
200 γρ. τυρί κρέμα
250 γρ. toffee σος
1 πρέζα αλάτι


Για το σερβίρισμα
χωνάκια παγωτού
100 γρ. toffee σος
20 γρ. φιστίκια , ψιλοκομμένα

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης