Άκης Πετρετζίκης: Ομελέτα φούρνου με ντομάτα και πιπεριά
Υλικά:
5 αβγά, μέτρια
αλάτι
πιπέρι
1 ντομάτα
1 πιπεριά πράσινη
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
θυμάρι, για το σερβίρισμα
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Υλικά:
5 αβγά, μέτρια
αλάτι
πιπέρι
1 ντομάτα
1 πιπεριά πράσινη
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
θυμάρι, για το σερβίρισμα
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com