Λαχταριστά σκορδάτα φασολάκια

Λαχταριστά σκορδάτα φασολάκια

Τα λαδερά φαγητά είναι μέρος της γαστρονομικής μας κουλτούρας, έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάχνετε κάτι από αυτή την διατροφική κατηγοράι αντί για τηγανητές πατάτες ή ρύζι ως συνοδευτικό σε κρέατα και ψάρια.

Υλικά
1 κιλό φρέσκια φασολάκια καθαρισμένα και κομμένα στο ίδιο μέγεθος
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο

Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα ταψάκι.
3. Αφήστε τα να μαριναριστούν στο λάδι και το σκόρδο για περίπου μισή ώρα.
4. Βάλτε το ταψάκι στο φούρνο για περίπου 12 λεπτά, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.