Άκης Πετρετζίκης: Ζαμπονοτυροπιτάκια βολοβάν

Η απόλυτη συνταγή!

Υλικά:

Για τη σφολιάτα

750 γρ. φύλλα σφολιάτας, (2 φύλλα)

1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό

Για τη γέμιση

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

1 σκ. σκόρδο

100 γρ. ζαμπόν

100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

3 κ.γ. μουστάρδα, σε σκόνη

2 κ.σ. φύλλα θυμαριού

50 γρ. τυρί κρέμα

αλάτι

πιπέρι

Για το σερβίρισμα

φύλλα θυμαριού

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης