Άκης Πετρετζίκης: Moelleux λευκής σοκολάτας
Η πιο γλυκιά πρόταση.
Υλικά: 110 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + έξτρα για το άλειμμα των φορμών
60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το πασπάλισμα των φορμών
110 γρ. κουβερτούρα λευκή
3 αυγά, μέτρια
3 κρόκους, από μέτρια αβγά
120 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
1 κ.σ. κακάο
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com