Τα τέλεια αφράτα brownies με σοκολάτα σε 5 βήματα
Από τις πιο εύκολες και γρήγορες συνταγές για brownies που θα ανακαλύψετε. Ακολουθήστε τα βήματα και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα βγάζετε από τον φούρνο σας αχνιστά κεκάκια, έτοιμα να συνοδεύσουν τον πρωινό καφέ σας (ή οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας).
Υλικά
1 Βιτάμ των 250γρ. λιωμένο
2 κούπες ζάχαρη
½ κούπα κακάο
1 κουταλιά της σούπας Baileys (15ml)
5 αυγά
100ml. Γάλα
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
1.Προθερμένετε τον φούρνο στους 250 βαθμούς.
2.Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά (χωρίς το αλεύρι) και ανακατεύετε καλά.
3.Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε καλά άλλη μια φορά.
4.Αδειάζετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 200 και ψήνετε για 5-6 λεπτά, ώστε να δημιουργηθεί ελαφριά κρούστα και να λιώνει στο στόμα.
5.Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει και έπειτα το κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.