Άκης Πετρετζίκης: Κολοκυθόσουπα με τυρί κρέμα

Iδανική για τα μεσημέρια του φθινοπώρου. 

Υλικά: 900 γρ. κολοκύθα
1 καρότο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κλ. δεντρολίβανο
3 κλ. θυμάρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
30 γρ. τζίντζερ, σε σκόνη
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
1 λίτρο νερό, βραστό
125 γρ. τυρί κρέμα
Για τα κρουτόν
ψωμί
100 γρ. βούτυρο
1/2 σκ. σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
3-4 κλ. θυμάρι
Για το σερβίρισμα
τυρί κρέμα
ελαιόλαδο
πιπέρι
φύλλα θυμαριού

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης