Άκης Πετρετζίκης: Ριζότο κολοκύθας με γκοργκοντζόλα
Απλά αποαλαυστικό.
Υλικά: 2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. φύλλα θυμαριού
280 γρ. ρύζι αρμπόριο
100 γρ. κρασί λευκό
250 γρ. πουρέ κολοκύθας
αλάτι
πιπέρι
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
800 γρ. νερό
150 γρ. γκοργκοντζόλα
100 γρ. ραντίτσιο
Για το σερβίρισμα
φύλλα θυμαριού
πιπέρι
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com