Άκης Πετρετζίκης: Μακαρόν με ιταλική μαρέγκα

Η πιο γλυκιά πρόταση.

Υλικά: Για τηv γκανάς
260 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
25 γρ. γλυκόζη
240 γρ. κουβερτούρα
Για το σιρόπι
75 γρ. νερό
170 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για την πάστα αμυγδάλου
170 γρ. ζάχαρη άχνη
170 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
2 ασπράδια, από μέτρια αβγά
Για την ιταλική μαρέγκα
2 ασπράδια, από μέτρια αβγά
10 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης