Άκης Πετρετζίκης: Καλτσόνε με κιμά

Η αλμυρή απόλαυση της σεζόν.

Υλικά: Για τον κιμά
25 γρ. ελαιόλαδο
250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 καρότο
1 κρεμμύδι
1/2 σκ. σκόρδο
50 γρ. σπανάκι, μόνο τα φύλλα
100 γρ. μανιτάρια champignon
750 γρ. ντομάτα κονκασέ
50 γρ. φακές
250 γρ. νερό
1/4 ματσάκι μαϊντανό
Για τα καλτσόνε
αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
400 γρ. έτοιμη ζύμη πίτσας
200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
1 κρόκο, αραιωμένο με 2 κ.σ. νερό

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης