Άκης Πετρετζίκης: Τάρτα διπλής σοκολάτας και καραμέλας
Απλά απολαυστικό.
Υλικά: Για τη βάση
375 γρ. έτοιμη ζύμη τάρτας εμπορίου
βούτυρο, για την ταρτιέρα
400 γρ. dulce de leche
1 κ.γ. ανθό αλατιού
Για την επικάλυψη
200 γρ. κουβερτούρα
100 γρ. βούτυρο
2 αυγά, μέτρια
2 κρόκους
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
Για το σερβίρισμα
dulce de leche
παγωτό, βανίλια
κουβερτούρα, λιωμένη
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com