Άκης Πετρετζίκης: Ζαμπονοτυροπιτάκια βολοβάν
Ιδανικά για πρωινό σνακ και όχι μόνο.
Υλικά: Για τη σφολιάτα
750 γρ. φύλλα σφολιάτας, (2 φύλλα)
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για τη γέμιση
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
100 γρ. ζαμπόν
100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
3 κ.γ. μουστάρδα, σε σκόνη
2 κ.σ. φύλλα θυμαριού
50 γρ. Arla cream cheese
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
φύλλα θυμαριού
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com