Άκης Πετρετζίκης: Κέικ τάρανδος

To πιο γιορτινό γλυκό.

Υλικά: κέικ βανίλια σοκολάτα
Για τα σοκολατένια gingerbread κερατάκια
120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
90 γρ. ζάχαρη καστανή
400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
35 γρ. κακάο
1 κ.γ. σόδα μαγειρική
2 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
1 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1/4 κ.γ. γαρίφαλο
200 γρ. μέλι
Για το σερβίρισμα
ζάχαρη άχνη

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης