Άκης Πετρετζίκης: Κολοκυθόσουπα με σελινόριζα και άγρια μανιτάρια

Το τέλειο πρώτο πιάτο.

Υλικά: 4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
500 γρ. κολοκύθα, ξεφλουδισμένη, χωρίς σπόρια
400 γρ. σελινόριζα, ξεφλουδισμένη
ξύσμα πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια
χυμό πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια
2 σκ. σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
1 λίτρο νερό
150 γρ. άγρια μανιτάρια
Για το σερβίρισμα
1 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης