Άκης Πετρετζίκης: Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού και αβοκάντο
Η πιο γευστική πρόταση.
Υλικά: 300 γρ. λιγκουίνι
1 σκ. σκόρδο
150 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. φιστίκια , peanuts
αλάτι
πιπέρι
70 γρ. φύλλα βασιλικού
1 αβοκάντο, ώριμο
80 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι
Για το σερβίρισμα
50 γρ. φιστίκια , peanuts, σπασμένα
παρμεζάνα, σε flakes
1 κ.σ. φύλλα βασιλικού
1 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com