Άκης Πετρετζίκης: Ριγκατόνι με μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ
Εύκολο και απολαυστικό.
Yλικά: 4 κ.σ. ελαιόλαδο
750 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
200 γρ. κρασί κόκκινο
1 κρεμμύδι
2 στικ σέλερι
2 καρότα
3 σκ. σκόρδο
5 κλ. θυμάρι
1 φύλλο δάφνης
50 γρ. πελτέ ντομάτας
800 γρ. νερό
1 κύβο κότας
500 γρ. ριγκατόνι
2 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκο
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
πιπέρι
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com