Άκης Πετρετζίκης: Κέικ με φιστίκια Αιγίνης και λευκή σοκολάτα
Ο συνδυασμός που θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου.
Υλικά: 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το άλειμμα της φόρμας
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
150 γρ. καστανή ζάχαρη
2 αυγά, μεσαία
100 γρ. μαργαρίνη, λιωμένη + έξτρα για το άλειμμα της φόρμας
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
¼ κ.γ. πράσινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για τη σύνθεση
300 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com