Άκης Πετρετζίκης: Σπιτικά sacchetti με σπανάκι, λεμόνι και εστραγκόν

Τα ζυμαρικά που θα λατρέψουν όλοι.

Υλικά: Για τη ζύμη
150 γρ. αλεύρι σκληρό
50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
½ κ.γ. αλάτι
2 αυγά, μεσαία
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για τη γέμιση
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
400 γρ. σπανάκι, φρέσκο, καθαρισμένο
2 κ.σ. εστραγκόν, φρέσκο
150 γρ. τυρί κρέμα
ξύσμα λεμονιού, από ½ λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
Για τη σάλτσα
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ.σ. εστραγκόν, φρέσκο
400 γρ. νερό, ζεστό
1 κύβο κότας
1 κ.γ. μέλι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
Για το λάδι βασιλικού
30 γρ. φύλλα βασιλικού
100 γρ. ηλιέλαιο
Για το σερβίρισμα
πιπέρι

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης