Άκης Πετρετζίκης: Κέικ βανίλιας με γιαούρτι
Εύκολο και απολαυστικό.
Υλικά: 250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + έξτρα για το άλειμμα της φόρμας
250 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
4 αυγά, μεσαία, σε θερμοκρασία δωματίου
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
350 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, + έξτρα για το πασπάλισμα της φόρμας
Για το σερβίρισμα
άχνη ζάχαρη
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com