Άκης Πετρετζίκης: Galette πατάτας
Θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου.
Υλικά: Για τη σάλτσα γιαουρτιού
150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
αλάτι
1 κ.γ. μέλι
Για την galette
4 πατάτες, μέτριες
4 κ.σ. ελαιόλαδο
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
Για τη σύνθεση
200 γρ. μπέικον
100 γρ. ντοματίνια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
¼ ματσάκι κόλιανδρο, μόνο τα φύλλα
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com