Άκης Πετρετζίκης: Πίτσα μαργαρίτα
Η πιο εύκολη και νόστιμη πίτσα.
Υλικά: Για τη ζύμη
250 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
2 γρ. μαγιά ξηρή
1 κ.γ. μέλι
375 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
7 γρ. αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλεύρι για τσουρέκι, για το άνοιγμα της ζύμης
Για τη σύνθεση
300 γρ. σάλτσα ντομάτας
60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
150 γρ. μοτσαρέλα, σε κομμάτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
βασιλικό
μοτσαρέλα
ελαιόλαδο
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com