Άκης Πετρετζίκης: Cheesecake μάνγκο

Η πιο ιδιαίτερη παραλλαγή. 

Υλικά: Για τη βάση
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
Για την κρέμα cheesecake
660 γρ. τυρί κρέμα
225 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
600 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
χυμό λάιμ, από 3 λάιμ
5 αυγά, μεσαία
1/2 κ.γ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά
1 πρέζα αλάτι
1 μάνγκο, ώριμο
1 κ.γ. βούτυρο, για το άλειμμα της φόρμας
Για την επικάλυψη μάνγκο
1 μάνγκο, ώριμο, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
1/2 κ.σ. μέλι

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης