Άκης Πετρετζίκης: Πάβλοβες με γκανάς λευκής σοκολάτας και νεκταρίνια
Η πιο γλυκιά πρόταση.
Υλικά: Για τη μαρέγκα
150 γρ. ασπράδια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
150 γρ. άχνη ζάχαρη
Για την γκανάς λευκής σοκολάτας
5 γρ. φύλλα ζελατίνης
550 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
50 γρ. γλυκόζη
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
170 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
Για το σερβίρισμα
100 γρ. μαρμελάδα νεκταρίνι
200 γρ. νεκταρίνια, κομμένα σε κομμάτια
φύλλα δυόσμου
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com