Άκης Πετρετζίκης: Γλυκό ψυγείου με ζελέ ροδάκινο

Η πιο γευστική πρόταση.

Υλικά: Για τη βάση
100 γρ. αμύγδαλα, ωμά (χωρίς φλούδα)
30 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
100 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα
100 γρ. μπισκότα τύπου digestive
100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
Για την κρέμα
10 γρ. φύλλα ζελατίνης
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
450 γρ. τυρί κρέμα
χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
200 γρ. ροδάκινο κομπόστα σε σιρόπι
Για το ζελέ ροδάκινο
5 γρ. φύλλα ζελατίνης
250 γρ. ροδάκινο κομπόστα σε σιρόπι
100 γρ. σιρόπι, από την κομπόστα
χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
φύλλα δυόσμου

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης