Άκης Πετρετζίκης: Ριζότο με πέστο βασιλικού

Αξίζει να το δοκιμάσεις.

Υλικά:
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
250 γρ. ρύζι για ριζότο
30 γρ. λευκό κρασί
1 λίτρο ζωμό λαχανικών, χλιαρό
30 γρ. βούτυρο
50 γρ. παρμεζάνα
Για το πέστο
2 σκ. σκόρδο
80 γρ. ελαιόλαδο
40 γρ. φύλλα βασιλικού
50 γρ. κάσιους
30 γρ. παρμεζάνα
Για το σερβίρισμα
ρόκα
κάσιους
παρμεζάνα
πιπέρι
ελαιόλαδο

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης