Άκης Πετρετζίκης: Ριζότο με πέστο βασιλικού
Αξίζει να το δοκιμάσεις.
Υλικά:
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
250 γρ. ρύζι για ριζότο
30 γρ. λευκό κρασί
1 λίτρο ζωμό λαχανικών, χλιαρό
30 γρ. βούτυρο
50 γρ. παρμεζάνα
Για το πέστο
2 σκ. σκόρδο
80 γρ. ελαιόλαδο
40 γρ. φύλλα βασιλικού
50 γρ. κάσιους
30 γρ. παρμεζάνα
Για το σερβίρισμα
ρόκα
κάσιους
παρμεζάνα
πιπέρι
ελαιόλαδο
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com