Άκης Πετρετζίκης: Κολοκυθοανθοί γεμιστοί

Η πιο καλοκαιρινή συνταγή.

Υλικά: 1 κρεμμύδι
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κολοκυθάκι
1 σκ. σκόρδο
1 καρότο
300 γρ. ρύζι γλασέ
200 γρ. νερό
500 γρ. ντομάτες, τριμμένες
αλάτι
πιπέρι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1/4 ματσάκι μαϊντανό
1 κ.σ. βασιλικό
1 κ.σ. δυόσμο
Για τη σύνθεση
30 κολοκυθοανθούς
50 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
400 γρ. νερό
Για το σερβίρισμα
θυμάρι
ρίγανη
λεμόνι
ελαιόλαδο
φέτα

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης