Άκης Πετρετζίκης: Κέικ με φιστίκια Αιγίνης και λευκή σοκολάτα

Το πιο ιδιαίτερο γλυκό.

Υλικά: 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το άλειμμα της φόρμας
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
150 γρ. καστανή ζάχαρη
2 αυγά, μεσαία
100 γρ. μαργαρίνη, λιωμένη + έξτρα για το άλειμμα της φόρμας
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
¼ κ.γ. πράσινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για τη σύνθεση
300 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης