Άκης Πετρετζίκης: Κρέπες με κρέμα μπουγάτσας
Αξίζει να τις δοκιμάσεις.
Υλικά: Για τις κρέπες
12 κρέπες
30 γρ. βούτυρο, λιωμένο
30 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
Για την κρέμα σιμιγδαλιού
150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
3 κρόκους, από μεσαία αβγά
750 γρ. γάλα πλήρες
70 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 πρέζα αλάτι
50 γρ. βούτυρο, κρύο
Για το σερβίρισμα
άχνη ζάχαρη
κανέλα
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com