Άκης Πετρετζίκης: Μεσογειακά βολοβάν
Ένα ιδιαίτερο πιάτο.
Υλικά: Για τα βολοβάν
1 φύλλο σφολιάτας, 425 γρ.
1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για τη γέμιση
100 γρ. τραχανότο, με φέτα και λιαστή ντομάτα
500 γρ. νερό
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκο
αλάτι
Για τη σύνθεση
2-3 ντοματίνια
50 γρ. φέτα
Για το σερβίρισμα
πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
φύλλα ρίγανης
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com