Άκης Πετρετζίκης: Τονοκεφτέδες

Η πιο ιδιαίτερη συνταγή.

Υλικά: 160 γρ. τόνο, σε κονσέρβα, σε ελαιόλαδο
2 πατάτες, μεσαίες (500 γρ.)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 κ.σ. άνηθο, φρέσκο
1 κ.σ. δυόσμο, φρέσκο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
20 γρ. κάππαρη
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη, προαιρετικά
χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι
40 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
60 γρ. φρυγανιά τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
3 αυγά, μεσαία
Για το σερβίρισμα
λεμόνι, σε φέτες
φύλλα ρίγανης

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης