Άκης Πετρετζίκης: Λαβράκι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού

Η πιο υγιεινή πρόταση.

Υλικά: 7 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. πατάτες baby
αλάτι
πιπέρι
1 κολοκυθάκι, μεγάλο
1 καρότο
1 σκ. σκόρδο
800 γρ. λαβράκι
2 κλ. δεντρολίβανο
Για τη σάλτσα λεμονιού
150 γρ. λευκό κρασί
100 γρ. νερό
1 κ.γ. κορν φλάουρ
χυμό λεμονιού, από 1/2-1 λεμόνι
1 κύβο κότας
2 κ.γ. μέλι
2-3 κλ. θυμάρι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
θυμάρι, φρέσκο
1 λεμόνι, σε φέτες

Δες την εκτέλεση στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης