Άκης Πετρετζίκης: Πρασοκιμαδόπιτα
Aξίζει να τη δοκιμάσεις.
Υλικά: Για τη γέμιση
750 γρ. πράσα, καθαρισμένα
750 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
250 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
250 γρ. φέτα
½ κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
2 αυγά, μεσαία
½ ματσάκι μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
Για τη σύνθεση
10 φύλλα κρούστας για πίτες
100 γρ. ελαιόλαδο
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com