Άκης Πετρετζίκης: Αγιορείτικος μπακαλιάρος στην κατσαρόλα

Το πιο νόστιμο καλοκαιρινό γεύμα.

Υλικά: 750 γρ. μπακαλιάρο, φιλέτο
800 γρ. πατάτες
4-6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 σκ. σκόρδο
½ κ.γ. κύμινο
1 κ.σ. θυμάρι, ξερό
½ κ.γ. κανέλα
½ κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
2 φύλλα δάφνης
1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. νερό
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
½ ματσάκι μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
λεμόνι, σε φέτες

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης