Άκης Πετρετζίκης: Χταπόδι ξιδάτο

Η πιο καλοκαιρινή πρόταση.

Υλικά: Για το χταπόδι
1 χταπόδι, (1.200 γρ.), καθαρισμένο
250 γρ. νερό
1 κ.σ. πιπέρι σε κόκκους, μαύρο
2 φύλλα δάφνης
3 κ.σ. μηλόξιδο
Για τη μαρινάδα
75 γρ. μηλόξιδο
150 γρ. ηλιέλαιο
150 γρ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο
1 πιπεριά τσίλι, μικρή
1 κλ. δεντρολίβανο
Για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Δες την εκτέλεση τη συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης