Άκης Πετρετζίκης: Σαλάτα με ψητά νεκταρίνια και ανθότυρο
Η πιο καλοκαιρινή σαλάτα.
Υλικά: Για το πέστο δυόσμου
30 γρ. φύλλα δυόσμου
30 γρ. φύλλα βασιλικού
150 γρ. ελαιόλαδο
½-1 σκ. σκόρδο
πιπέρι
70 γρ. φιστίκια , peanuts, ψημένα και αλατισμένα
80 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Για τη σύνθεση
100 γρ. σπανάκι
50 γρ. ρόκα
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
3-4 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
2 νεκταρίνια
100 γρ. ντοματίνια
150 γρ. ανθότυρο
Δες την εκτέλεση τη συνταγής στο akispetretzikis.com