Άκης Πετρετζίκης: Σαλάτα με ψητά νεκταρίνια και ανθότυρο

Η πιο καλοκαιρινή σαλάτα.

Υλικά: Για το πέστο δυόσμου
30 γρ. φύλλα δυόσμου
30 γρ. φύλλα βασιλικού
150 γρ. ελαιόλαδο
½-1 σκ. σκόρδο
πιπέρι
70 γρ. φιστίκια , peanuts, ψημένα και αλατισμένα
80 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Για τη σύνθεση
100 γρ. σπανάκι
50 γρ. ρόκα
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
3-4 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
2 νεκταρίνια
100 γρ. ντοματίνια
150 γρ. ανθότυρο

Δες την εκτέλεση τη συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης