Άκης Πετρετζίκης: Κακαβιά

Αξίζει να την δοκιμάσεις.

Υλικά: 1 κρεμμύδι
2-3 ελαιόλαδο
1-2 στικ σέλερι
2 καρότα
1 πατάτα
1/2 σελινόριζα
700 γρ. ντομάτες, τριμμένες
2 λίτρα νερό
2 φύλλα δάφνης
1/4 κ.γ. κρόκο Κοζάνης (σαφράν)
1 κιλό σκορπίνες
αλάτι
πιπέρι
300 γρ. μύδια, με κέλυφος
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
θυμάρι
ελαιόλαδο
πιπέρι

Δες την εκτέλεση τη συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης