Άκης Πετρετζίκης: Ριζότο με σουπιές
Η πιο καλοκαιρινή πρόταση.
Υλικά: Για το ριζότο
1 κρεμμύδι
1 καρότο
2 στικ σέλερι
1-2 σκ. σκόρδο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. ρύζι αρμπόριο
70 γρ. κόκκινο κρασί
750 γρ. νερό
1 κύβο λαχανικών
1 κ.σ. μελάνι σουπιάς
Για τις σουπιές
750 γρ. σουπιές
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
30 γρ. ούζο
Για το σερβίρισμα
ρόκα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Δες την εκτέλεση τη συνταγής στο akispetretzikis.com