Γρήγορο cheesecake πορτοκάλι

Γρήγορο cheesecake πορτοκάλι

Εκτελέστε αυτήν την γρήγορη συνταγή cheesecake με γεύση πορτοκαλιού και δοκιμάστε το με ή χωρίς μαρμελάδα.

Υλικά
2 φλιτζάνια θρυμματισμένα μπισκότα τύπου Digestive
1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
1/3 φλιτζανιού ζάχαρη
450 γραμμάρια τυρί σε κρέμα
240 ml συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλιού
1 κουτί ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1 μπουκάλι έτοιμη σαντιγί
Μαρμελάδα πορτοκάλι

Εκτέλεση
1. Ανακατέψτε τα μπισκότα, το βούτυρο και τη ζάχαρη και στρώστε το μείγμα μέσα σε ένα τσέρκι πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
2. Πατήστε το καλά και ψήστε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
3. Αφήστε τη βάση να κρυώσει καλά και ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού και το συμπυκνωμένο γάλα σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
4. Προσθέστε και τη σαντιγί και συνεχίστε το ανακάτεμα.
5. Στρώστε το μείγμα πάνω στη βάση και τοποθετήστε στην κατάψυξη για 20-25 λεπτά μέχρι να παγώσει καλά.
6. Όταν σερβίρετε αν θέλετε γαρνίρετε με μαρμελάδα πορτοκαλιού.