Mousse σοκολάτας με δύο μόνο υλικά
Δοκιμάστε αυτήν την πανεύκολη συνταγή και φτιάξτε μια mousse που θα γλύφετε τα δάχτυλά σας.
Υλικά
2 μπάρες (περίπου 100 γραμμάρια) μαύρης σοκολάτας με 70% περιεκτικότητα σε κακάο
250 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
1. Σπάστε τη σοκολάτα σε κομμάτια και βάλτε τη σε μπεν μαρί μέχρι να λιώσει.
2. Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος αλλά σταματήστε πριν πήξει τελείως (μέχρι να γίνει ελαφριά σαν σαντιγί).
3. Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα στην χτυπημένη κρέμα και ανακατέψτε ελαφρά.
4. Χύστε το σοκολατένιο μείγμα σε γυάλινα μπολ και βάλτε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά για να κρυώσει η mousse και να σταθεί.