Χοιρινά φιλετάκια με τσίλι και ζάχαρη

Χοιρινά φιλετάκια με τσίλι και ζάχαρη

Δοκιμάστε αυτόν το συνδυασμό ζάχαρης, τσίλι και χοιρινού και καλή σας απόλαυση.

Υλικά
1/4 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
1 και 1/2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένος βασιλικός
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
2 κουταλιές φυτικό λάδι
4 χοιρινά φιλέτα χωρίς κόκκαλο (1,5 εκατοστό περίπου πάχους)

Εκτέλεση
1. Σε ένα μικρό μπολ συνδυάστε την καστανή ζάχαρη, το βασιλικό, το αλάτι και την σκόνη τσίλι. Προσθέστε και την μία κουταλιά λάδι και ανακατέψτε.
2. Τρίψτε το μίγμα πάνω από τις δύο πλευρές των χοιρινών φιλέτων.
3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, μαγειρέψτε το χοιρινό στο υπόλοιπο λάδι σε μέτρια φωτιά για 7-8 λεπτά περίπου την κάθε πλευρά.
4. Συνδυάστε με λαχανικά ή οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.