Στήθη κοτόπουλου με ξίδι μπαλσάμικο και blue cheese
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Πανεύκολη και γευστική συνταγή που ενδείκνυται για εσάς που κάνετε δίαιτα.
Υλικά
6 στήθη κοτόπουλου
1/2 κούπα ξίδι μπαλσάμικο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές χοντρό αλάτι
1,5 κουταλιά φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές Herbs de Provence (υπάρχει ειδικό μείγμα σε deli shops και super market)
6 φέτες Blue cheese
Εκτέλεση
1. Bάλτε το κοτόπουλο σε ένα polybag.
2. Ανακατέψτε το ξίδι, 3 κουταλιές λάδι, 1,5 κουταλιά αλάτι και το 1 κουταλιά πιπέρι σε ένα μπολ.
3. Προσθέστε στο polybag και αφήστε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για δύο ώρες.
4. Ψήστε το κοτόπουλο σε μία γκριλιέρα σε μέτρια φωτιά 6 λεπτά περίπου από την κάθε πλευρά, αφού ρίξετε τα βότανα και το υπόλοιπο αλατοπίπερο.
5. Βάλτε μία φέτα τυρί από το κάθε στήθος και σερβίρετε.