Γρήγορη συνταγή για νόστιμη κρεμμυδόσουπα
Αν είστε χορτοφάγοι ή θέλετε να απολαύσετε ένα νόστιμο, ζεστό πιάτο μες στο καταχείμωνο αυτή η κρεμμυδόσουπα θα σας ενθουσιάσει.
Υλικά
250 γραμμάρια κρεμμύδια, κομμένα σε λωρίδες
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
5 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
αλάτι και πιπέρι
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
1. Μαγειρέψτε τα κρεμμύδια στο βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα για περίπου 5 έως 7 λεπτά.
2. Προσθέστε το ζωμό λαχανικών, σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε τα να σιγοβράσουν για τουλάχιστον 20 λεπτά.
3. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι της επιλογής σας και ρίξτε το τυρί.
4. Αφήστε το να λιώσει ελαφρά και σερβίρετε.