Εύκολη μακαρονάδα με αντζούγιες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Η αντζούγια είναι ένα πραγματικά παρεξηγημένο υλικό που μπορείτε να τη χρησιμοποιείται άφοβα στις συνταγές. Δοκιμάστε τες με ζυμαρικά και θα καταλάβετε.
Υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι
2 κονσέρβες αντζούγιες
8 σκελίδες σκόρδο
8 ντοματίνια τσέρι καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
Φρεσκοτριμμένη παρμαζάνα
Εκτέλεση
1. Βράστε τα μακαρόνια al dente σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
2. Ρίξτε ελάχιστο ελαιόλαδο στο κατσαρολάκι και ρίξτε το σκόρδο ολόκληρο.
3. Μόλις γίνει καφέ το σκόρδο ρίξτε μέσα τις αντζούγιες και τσιγαρίστε μέχρι να ψηθούν καλά.
4. Κόψτε τις αντζούγιες μέσα στο κατσαρολάκι και ρίξτε τις ντομάτες.
5. Αφήστε λίγα λεπτά ακόμα και ρίξτε μέσα τα μακαρόνια.
6. Ανακατέψτε και σερβίρετε.