Ψητό κοτόπουλο με μοτσαρέλα, ξίδι και πέστο
Το κοτόπουλο δεν είναι άνοστο κρέας να το μαγειρέψετε σωστά.
Υλικά
4 στήθη κοτόπουλου
2 κούπες ξίδι μπαλσάμικο
1 μεγάλη μπάλα μοτσαρέλα κομμένη σε τέσσερα κομμάτια
Λίγο πέστο
Εκτέλεση
1. Βάλτε το κοτόπουλο και σε ένα polybag μαζί με τη μία κούπα ξίδι.
2. Αφήστε το για μία ώρα μόνο και βάλτε σε μία μικρή κατσαρόλα την άλλη κούπα.
3. Βράστε το ξίδι για 15 λεπτά μέχρι να γίνει σιρόπι.
4. Ψήστε στο γκριλ τα μαριναρισμένα κοτόπουλα για περίπου 8 λεπτά από κάθε πλευρά.
5. Βάλτε τα κοτόπουλα σε ένα αλουμινόχαρτο, ρίξτε σε κάθε στήθος ένα κομμάτι μοτσαρέλα και κλείστε το αλουμινόχαρτο.
6. Βάλτε στο φούρνο για πέντε λεπτά ώστε να λιώσει το τυρί.
7. Αφού ρίξετε πέστο και το ξίδι που έχει σος, σερβίρετε.